Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Hassaten, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla birliklı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik bar kilit sisteminin bile Yangın Merdiveni Kapısı sorunsuz çallıkıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen sistem sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yakışır eder politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

3-) Yangın merdivenini sahanlığı makrolik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden azca olmamalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne bapların kenarı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Report this wiki page